Invulklaas

Kan je niet dichten en wil je toch iets voor elkaar brauwen, nog voor het Heilige Avondje begint? Doe je gedicht op via http://www.sinterklaasgedichten.net/ en vul in wie de ontvanger van het gedicht moet zijn, en waar je het in je gedicht over wilt hebben. Een invulgedicht doet het altijd goed. Binnen een aantal minuten heb je een heerlijke rijmelarij gegenereerd. Wel kost het je 1.30euro ct voor een code om het gedicht down te loaden en moet je nog een brochure lezen over vakantieparken. Hmmm…misschien toch zelf iets maken?

Lees ook:Het licht uit door het te denken
Lees ook:Een folder of een brochure
Lees ook:Duur liedje
Lees ook:‘Longlist’ Libris bekend
Lees ook:Flarfdichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.