Flarfdichten

Ik wist het niet, maar Ron Rijghard van de NRC, informeerde me met zijn artikel over de poezie van Jack van Gelder en Bas Ticheler in de NRC van 24 september, over het fenomeen flarfdichten. Flarfdichten is het willekeurig van internet plukken van tekst, dat opnieuw rangschikken, waardoor je een gedicht krijgt. Zelf hebben van Gelder en Ticheler ook een aantal gedichten gemaakt door hun eigen verslaggeving opnieuw in dichtvorm neer te zetten. De dichtbundel is genoemd HIJ ZIT ERIN. Prachtig toch? Nu moeten we zelf ook even flarfdichten natuurlijk. Ik worstelde me naar het volgende:

Verschijnt als Normaal

Een grote lijst titels

Lucratief

Het kon wel eens een luchtzak zijn maar de oorzaak

Faxverzoek

Nou goed, mensen kijk maar. Volgens mij  kan het beter.

Lees ook:Philips Free Speech 2000
Lees ook:Goede gesprekken in In Therapie
Lees ook:ROILA: jij en je robot
Lees ook:Het was een buitengewoon prettig gesprek
Lees ook:Zeuren of zeurt een aantal mensen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.