Taal siert de vos

Ik heb me rot gelachen bij de voetbalwedstrijd Almeria – Barcelona, afgelopen zaterdag 9 april, om het taalgebruik van Sierd de Vos, verslaggever bij Sport 1. Volgens de Vos was Seyedou Keita zo bescheiden, zoals een dakloze die bij de supermarkt staat maar waarbij je nooit een krantje koopt.‘ Een ander benoemde hij tijdelijk als ‘dikke regenton.’ Zijn metaforen waren zo geestig, en tussendoor gaf hij ook tips over waar te eten in het beste restaurant in Barcelona. Verbaal sterk en helemaal op de hoogte, taal siert de vos. Als je nog een samenvatting kan kijken, doen!

Lees ook:Penelope Cruz trouwt stiekem
Lees ook:Nog een taalweblog
Lees ook:Dan bestel ik maar borrelnootjes…
Lees ook:Niet iedereen begrijpt de lachebekjes
Lees ook:Vegetarische mensen bestaan niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.