poepscooter

De gemeente Amsterdam zoekt chauffeurs voor de poepscooter. Het woord is geestig, het werk lijkt me minder aantrekkelijk. Je zit op een scooter met een slang, hondepoep op te zuigen. Het schijnt geheel niet erg te zijn. De poepscooter wed in een reportage van AT5 toegelicht. Ik weet niet wie het woord heeft bedacht, maar het is effectief. De gemeente Amsterdam heeft een hele goede vloot aan machines om dingen schoon te maken: speciale stofzuigers voor de randjes bovenop lantaarnpalen, schoonveegwagentjes die heel goed langs bochten kunnen. Lekker fancy. Nu ook de poepscooter.

Lees ook:Creatieve ambtenaren
Lees ook:Wat is er goed aan Goede Vrijdag?
Lees ook:Archeologische vondst Almere lijkt wc bril
Lees ook:Russische matrozen spreken aardig Nederlands
Lees ook:Ambtenaren in Jip- en Janneketaal

8 reacties op “poepscooter

 1. schuhe mbt

  Een expositie van hipstamatics zal worden verzorgd in De Kunsthal en is t/m 26 juni te zien. Een hipstamatic is afgeleid van ‘hipster’ ofwel een hip en modern item, wat in dit geval juist zorgt dat een foto er oud uit ziet. Hipsta liefhebbers hebben hipsta friends en kunnen een hipstapakket aanschaffen, dat hen terugbrengt naar de jaren ’80. Heel erg hipsterig. En bibelebonseberg achtig.

    /   Beantwoorden  / 
 2. obeix

  Standby in de bijstand, heb een toetoetoeter op mijn poep,-poepscooter…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jeroen

  Opzich wel een redelijk goed idee, zo’n poepscooter… Schoon en effectief.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Engels Vertalen

  Klinkt lekker, poepscooter. Geen slecht idee inderdaad, niets viezer dan hondenstront aan je voeten. Hoe zou deze machine heten wanneer je hem vertaald naar bijvoorbeeld het Engels dan?
  Crap-scooter?
  Shit-scooter?
  Poo-scooter?

  Na vertaling klinkt het ook nergens naar haha..

    /   Beantwoorden  / 
 5. mercadeo en linea

  Stadsdeelwethouder Dirk de Jager is zo tevreden met het resultaat dat er mogelijk nog twee extra poepscooters bij te kopen. Verslaggever Leon Bellaart sprak met de chauffeurs die jagen op hondendrollen in de Spaarndammerbuurt.

    /   Beantwoorden  / 
 6. gold price

  van trouwe volgers, die hem liefhadden en hoogachtten om zijn werk en zijn persoon beide. Het zijn dagen van opgewekt kerkelijk leven geweest, die dagen van strijd voor het goed recht der vrijzinnig-godsdienstige beginselen in de Brielsche gemeente, wier aanhangers langzamerhand sterker werden in den kerkeraad en ten slotte de meerderheid verkregen. Ook door zijn pen, welversneden als zij was, arbeidde hij aan de zaak, die hij liefhad, en verscheidene artikelen van zijn hand zagen in de jaren 1867-1869 het licht in de populair-godsdienstige tijdschriften ‘de Opwekker’ en ‘Geloof en Leven’ onder redactie van J. van der Ven en H. Vrendenberg Cz. Zoo was het aan zijn ernst, zijn ijver en bezadigdheid te danken, dat de kern der vrijzinnigen gedurig grooter werd in de Brielsche gemeente en dat de kerkeraad sinds 1877, achtereenvolgens tot driemaal toe naast de Jager een tweeden vrijzinnigen predikant beriep, terwijl hij zich tevens verdraagzaam genoeg betoonde om op loffelijke wijze in de behoefte van het andersdenkende deel der gemeente te voorzien, door voor de derde predikantsplaats een man van behoudende richting te beroepen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Rico W. Drake

  De gemeente Amsterdam zoekt chauffeurs voor de poepscooter. Het woord is geestig, het werk lijkt me minder aantrekkelijk. Je zit op een scooter met een slang, hondepoep op te zuigen. Het schijnt geheel niet erg te zijn. De poepscooter wed in een reportage van AT5 toegelicht. Ik weet niet wie het woord heeft bedacht, maar het is effectief. De gemeente Amsterdam heeft een hele goede vloot aan machines om dingen schoon te maken: speciale stofzuigers voor de randjes bovenop lantaarnpalen, schoonveegwagentjes die heel goed langs bochten kunnen. Lekker fancy. Nu ook de poepscooter.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Burgemeester Amsterdam

  Ja ehm ik vind dat dit heel goed is ehm ja soms poep ik gwn per ongeluk #accidents happen op de stoep en ja als mensen die ehm ‘honden’ poep opruimen ja dan vind ik dat wel fijn zoooo. Technologie in amsterdam jippie! Mss kunnen ze ook me wc ontstoppen ofzo want na chinees eten enzo moet ik wel erg poepen en als de wc dan verstopt is dan ehm poep ik gwn op de straat. Mss leuk voor later als je een scooter kan laten rijden op je eigen poep dat zou koel zijn. Scatman 4 lyf #shoutout to Fe Kai de koele chinees.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.