Glamping

Glamping is camperen in een caravan met pas gelegd visgraat parket. Of overnachten in je Iglo tent met Jakuzi. En scheerlijnen met svarovksi kristallen. In de ochtend staat er een lakei naast je tent met een dienblad vol garnalen en versgeperste sappen. In de middag wordt je begeleid naar het strand door een animeermeisje of een bell boy. Je kunt glampen op allerlei niveaus; van glampen in  een Mongoolse ger tot aan glampen op Bakkum met een eigen vitrine voor de expositie van je schilderijen naast je zomerhuisje. Glamour en camping, glamping.

Lees ook:'Mmen
Lees ook:Kleur en klank
Lees ook:Repelen en hekelen in de Zwingelput
Lees ook:and the word is…hipstamatic
Lees ook:Hittegolf

2 reacties op “Glamping

  1. carnosine eye drops

    Glamping is camperen in een caravan met pas gelegd visgraat parket. Of overnachten in je Iglo tent met Jakuzi. En scheerlijnen met svarovksi kristallen. In de ochtend staat er een lakei naast je tent met een dienblad vol garnalen en versgeperste sappen. In de middag wordt je begeleid naar het strand door een animeermeisje of een bell boy. Je kunt glampen op allerlei niveaus; van glampen in een Mongoolse ger tot aan glampen op Bakkum met een eigen vitrine voor de expositie van je schilderijen naast je zomerhuisje. Glamour en camping, glamping.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sofia Alston

    Glamping is camperen in een caravan met pas gelegd visgraat parket. Of overnachten in je Iglo tent met Jakuzi. En scheerlijnen met svarovksi kristallen. In de ochtend staat er een lakei naast je tent met een dienblad vol garnalen en versgeperste sappen. In de middag wordt je begeleid naar het strand door een animeermeisje of een bell boy. Je kunt glampen op allerlei niveaus; van glampen in een Mongoolse ger tot aan glampen op Bakkum met een eigen vitrine voor de expositie van je schilderijen naast je zomerhuisje. Glamour en camping, glamping.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.