Griepje

"Hee, er zijn een week geen berichten verschenen op deze blog", dachten trouwe lezertjes. "Hij zal toch niet ziek zijn?" Ik ben werkelijk ontroerd door de belangstelling. Ik zal even uitleggen wat er was.

Ik had vorige week inderdaad een griepje, maar ik ben wel door gaan werken. Met als effect dat ik 's avonds moe was en niets meer deed. Toen ik beter was, 'moest' ik naar een reünie. 'LoCo' heeft me daar inderdaad gespot. De dag na zo'n lange avond doe je ook niets meer.

 

Vanaf morgen gaat Nltaalblog gewoon weer verder. Niet helemaal gewoon. Mijn baas heeft gevraagd een dag meer per week te gaan werken. En ik ga nog verder met radio-uitzendingen maken voor de lokale omroep. Ja, ik ben een druk baasje. Dat betekent dat het aantal blogberichten ietwat zal af gaan nemen in vergelijking met vorige maanden.

Dat neemt niet weg dat ik voorlopig nog even vrolijk door blijf bloggen.  Omdat ik het nog leuk vinden. Jullie hopelijk nog ook.

 

Lees ook:Een Ingeland was een machtig man
Lees ook:Vies woord: vleesboom
Lees ook:Wiegel
Lees ook:Schattig, wit bloempje Zevenster
Lees ook:Taalkr8! van start