De taal van miljonairs

Afgelopen weekend was ik deelnemer aan een groot event van T. Harv Eker. Harv stond heel lekker te kletsen op het podium. Met 2000 mensen volgepakt in de RAI volgden we ademloos zijn Millionair Mind Intensive. Al ben ik normaal gesproken sceptisch; het was toch wel degelijk zeer inspirerend. Volgens Harv zit het allemaal in geordende principes die hij met een spetterende serie one liners uitlegde. Voorbeelden: Every master was first a disaster. (klinkt goed, al is het misschien niet helemaal waar). Of deze: You got to learn what to do, and then do what you learnt. Klinkt ook goed niet? Is ook niet helemaal waar. Je komt ze wel vaker tegen. De Amerikaanse haiku’s zeg maar. Think BIG act Local, is een bekende. Ook heel goed. Als je een one liner hoort meen je meteen dat het klopt. Omdat het zo simpel klinkt. Zo praktisch ook. Ook al is het niet helemaal waar, je kunt je er aan vast houden. Harv Eker, first you followed succes, then succes followed you.

Lees ook:Ik zeg altijd ‘nooit te vroeg juichen’
Lees ook:Droom een vreemde taal
Lees ook:Hallau
Lees ook:‘Amerikaanse toestanden’ zijn nooit leuk
Lees ook:Tetra Pak moet je accepteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.