Miljonairsdochter omgebracht

De miljonairsdochter Sandra Hazeleger is omgebracht. Ze was moeder van vier kinderen en haar vriend Bob H. heeft de hand aan haar gelegd, volgens zijn bekentenis. Uiteraard ben je als miljonairsdochter meer vatbaar voor ontvoeringen, maar de term wekt ook meteen de indruk dat het om haar geld ging. Het zat toch net even anders zo blijkt. Het ging meer om spanningen in de relatie. Het woord miljonairsdochter valt een beetje in de categorie arbeiderszonen, voetbalvrouw, slagersdochter, bakkersvrouw en dergelijke. Je bestaat dus een beetje als verlengde van de geldschat van je familie, of van het beroep van je familie of man. Hoewel de familie een fortuin bezit van 77 miljoen euro bleek de miljonairsdochter nog niet zo spillerig. Volgens de Quote website had ze een baan als stewardess en reed in een oude Renault. De moordenaarsvriendin was dus echt de pineut, dat haar partner niet om kon gaan met zijn eigen situatie.

Lees ook:Sotheby veilt duurste boek ter wereld
Lees ook:Vervolg superlatief
Lees ook:Tenzij er een mits is
Lees ook:Van der Sloot krijgt rol in James Bond film?
Lees ook:Esther is brilliant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.