Duur liedje

Van Bob Dylan is er een lied verkocht, gekrabbeld in 4 coupletten op een papiertje door hemzelf. Let wel met potlood. Dylans lied werd afgelopen vrijdag voor 319.000 euro verkocht op een veiling in New York. Dit geeft mij als onbeduidende blogger, maar wel met honderden berichten in het vizier natuurlijk enorm veel moed. Ik stel dan dus ook voor dat jullie lezers een blogbericht van mijn hand uitprinten, hier toch een dikke vijftig jaar mee rond gaan lopen, dan heb ik tijd om mezelf in de publiciteit te wurmen, en dan hebben jullie pensioen. Het uitprinten kost echt weinig tijd. Het bewaren kost meer moeite. Dat gaat natuurlijk ook dat geld opleveren, want ik begrijp best dat dit blogbericht onbeduidend lijkt. Niemand denkt er over om dit bericht te bewaren. Maar ik zou het toch maar doen. Kan je je voorstellen: niemand zag iets in dat kladje van Bob vijftig jaar geleden. Hoogstens een nieuw liedje. Maar dat kladje is blijkbaar toch bewaard door een slimmerik. Dus, heb je een vooruitziende blik, doe dan die moeite en maak er een leuk item van in je bewaardoos. NLTaal, goud voor je toekomst..

Lees ook:Mari Nawi
Lees ook:Mama, mag ik een meelwormreep?
Lees ook:Maak het Nederlands écht zuiver en handzaam!
Lees ook:Het licht uit door het te denken
Lees ook:Vissen praten functioneel

2 reacties op “Duur liedje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.