Het licht uit door het te denken

In de Elsevier van afgelopen week staat dat er een headset is uitgevonden die je kunt gebruiken om het licht uit te doen door het ‘te denken’ Een computer registreert de hersenactiviteit die aangeeft dat iemand denkt ‘het licht moet uit’ Je kan ook het licht laten dimmen door het te denken. De headset kost 230 euro en is voorlopig alleen te koop in de VS. Je moet de headset wel eerst op je eigen denken ‘instellen’ Dat doe je door van tevoren de hersenactiviteit te registreren. Het is dus heel persoonlijk. Als je moeder op bezoek is, en zij zet de headset op, dan werkt het dus misschien wel niet. Zij denkt namelijk niet ‘het licht moet uit’ maar zij denkt misschien ‘wat onzinnig om nu al het licht aan te doen, het is nog niet eens donker’ om vervolgens te denken aan bijvoorbeeld hoeveel dit wel niet kost. Dikke kans dat jij het dan toch weer moet opknappen. Dus jij die headset op, maar ondertussen heeft je moeder het licht natuurlijk al lang uitgedaan.

PS: er is straks ook een APP die je kunt kopen om denkend je telefoon uit te doen. Deze app heet ThinkContacts, maar vereist wel dat je in een staat van meditatie bent om het te doen slagen.

Lees ook:Duur liedje
Lees ook:Invulklaas
Lees ook:Archeologische vondst Almere lijkt wc bril
Lees ook:Macho’s schelden moeders uit
Lees ook:Zijn of niet zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.