De slechtste woordgrap van 2006

Vandaag het einde van de Maand van de Slechte woordgrap, die toch al een beetje was doodgebloed. De leukste woordgrap die mij is opgestuurd vond ik deze. Helaas voor de maker vroeg ik aan het begin van de maand wat de SLECHTSTE woordgrap was. Dat was deze.

Ron van Duuren heeft dus recht op een boek van Seth Gaaikema. Ik weet niet zeker of de goede man ooit een boek geschreven heeft. Dat ga ik snel maar eens uitzoeken…

Lees ook:Nog flauwer dan Seth
Lees ook:De maand van de slechte woordgrap
Lees ook:De hoogte van de verwarming
Lees ook:Wel zinloos
Lees ook:Een blessure voor Rody Turpijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.