Balkenende en Saddam

Waarom nou die commotie over Balkenendes uitspraak van zondag? Wat zei hij nou? "Ik vind het doodvonnis (voor Saddam H.) een uitspraak die past bij het schrikbewind dat hij heeft uitgeoefend." Ja, doodstraffen horen bij een schrikbewind, dat klopt. Duhuh…

Maar dat Balkenende voor de doodstraf is, dat heeft hij niet gezegd.
Althans, als je goed naar zijn tekst kijkt. Die is eigenlijk gewoon hol. Dus, zoals vaker, praatte Balkenende wel, maar zei hij helemaal niks. Al die stennis van de oppositie gaat gewoon lekker nergens over.

Bron plaatje: Elsevier.nl

Lees ook:Topmodel
Lees ook:Websites bewolkt met wordle
Lees ook:Zijn we belatafeld?
Lees ook:Het valse dilemma
Lees ook:‘Boud’ is iets heel anders dan ’bout’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.