Toeristen leren Nederlands

In Groningen wordt het Nederlands een toeristische attractie. Tijdens een lunch op zondag kunnen buitenlandse bezoekers de basisbeginselen van het Nederlands onder de knie krijgen. Het initiatief is van de taalschool Say it in Dutch.

Deelname voor twee uur Nederlands leren bedraagt 29 euro 50. De cursussen hebben voorlopig Engels als voertaal. Bij voldoende belangstelling van Duitsers kunnen onze Oosterburen zich in de toekomst ook in hun taal ‘Anbeißen’ in het Nederlands. “Simpele dingetjes als shoppen komen aan bod”, aldus Say it in Dutch. Hm…

Meer informatie

Lees ook:Hadewijch, Reinaert, Multatuli en Grunberg voor Duitsers
Lees ook:Geen inburgeringscursus voor Nederlandse honden in Engeland
Lees ook:Verdonk: Nederlands niet verplichten
Lees ook:Gaat het Zuid-Afrikaans verdwijnen?
Lees ook:Geluidwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.