Vergeten groenten

De term vergeten groenten is mij al vaker opgevallen. De groenten zijn vergeten, maar iedereen kan ze weer kopen. Schorseneren, koolraap en enkele hele vroege bieten zijn onderdeel van de vergeten groenten categorie. Het heeft wel iets oma-achtigs. Iets ouds. Iets wat je ooit hebt geweten maar wat nu is weggezakt. Niet helemaal want vergeten groenten zijn weer overal te krijgen. Ik zie al helemaal voor me hoe dat gaat in zo’n gezin.

Zij vraagt: Kees Jan, heb je wel groenten meegebracht? Hij zegt dan: “Vergeten”Waarop zij zegt: “He verdorie Kees Jan, hoe kan dat nou, je zou ze meebrengen…”Waarop hij antwoordt: “Ja, ik heb ze ook wel meegenomen, alleen zijn ze ook vergeten.” Waarop zij zegt: “Door wie?” Waarop hij zegt” “Door heel veel mensen, maar dus niet door mij. Voila” Waarop zij dan met haar hoofd tegen het keukenkastje aanbonkt van frustratie. Een keer of drie.

Lees ook:Hoe je met Socrates in gesprek raakt
Lees ook:Hee goser, waar ben jij nou?
Lees ook:De maand van de slechte woordgrap
Lees ook:I just wanna be okay
Lees ook:AKA, Afkorten Kan Altijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.