Weifelen

Onlangs viel mij op dat niemand meer echt weifelt. Wie weifelt er nog? Weifelen is heel mooi. Het relativeert en geeft aan dat je ook niet alles weet. Integendeel tot wat men over het algemeen leest in kranten of dagbladen: de meeste mensen vinden van alles. Ze vinden Wilders zielig, of ze vinden Mark Rutte een geschikte peer. Of ze weten dingen. De mensen van Wikileaks bijvoorbeeld. Die weten van alles. Maar weifelen ze ook nog? Weifelen is een soort zoeken naar het juiste antwoord. Het is wat anders dan aarzelen. Aarzelen is meer geen stap meer durven zetten, eigenlijk vanuit angst of gebrek aan zelfvertrouwen. Weifelen is volgens mij een absolute noodzaak. Alvorens iets te doen, eerst even weifelen. Je zult zien hoeveel het je oplevert.

Lees ook:Amerikaans, lekker expliciet
Lees ook:Praten- in- je- slaap- APP
Lees ook:Oplossing Spellingstelling: deleten
Lees ook:Spellingstelling: deleten
Lees ook:Geen oranjestructuur in Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.