To be Blog or not to be Blog

Bloggen is een werkwoord geworden en wat schetst mijn verbazing, er zijn in Nederland echte Blogs. Namelijk, mensen die van de achternaam Blog heten. Ik kon het eerst nauwelijks geloven, maar nadat ik enkele mails had ontvangen van de Blogs (die ik verdacht van marketingtrucs om hun blog te promoten) en na een goed gesprek, kwam ik erachter dat het een serieuze zaak is. Er zijn wel 40  families met de naam Blog. Het is dus geen marketing truc. Het is echt. Puur en echt. Blog.nl, superecht!

Lees ook:Blog, een eeuwenoud woord
Lees ook:Het was een buitengewoon prettig gesprek
Lees ook:Oproep: gastbloggers gezocht!
Lees ook:De onneembare burcht Maarten Stekelenburg
Lees ook:Komt Van Persie uit Iran?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.