Red deze woorden!

Op http://www.savethewords.org/ kun je Engelse woorden redden, door ze te ‘adopteren.’ Een geinige applicatie met meer dan 1000 woorden, die allemaal op het punt van ‘uitsterven’ staan. De website staat voor het hergebruik van woorden die niet meer veel worden gebruikt, voor het verspreiden ervan, en je kunt ook nog woorden die je mooi vindt op een T-shirt laten drukken. Ieder woord roept trouwens iets naar je, zoals Choose Me! e.d. Een goede daad rond de tijd van Kerst is nooit weg. Ik zou zeggen, Save The World en Save The Word…

Lees ook:1miljoenboeken.nl
Lees ook:Een idee is geen idee
Lees ook:Geluidwoorden
Lees ook:Googelen hoe je googelen schrijft
Lees ook:Altijd meer dan een seconde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.