Wijn met vonkels

De decemberfoldertjes vallen weer in de bus. En omdat de detailhandel nou eenmaal vindt dat je je nieuwjaarsinkopen niet vroeg genoeg kunt inslaan, zijn er ook aanbiedingen voor champagne. Champagne? Lang niet alle 'champagne' mag zo heten. Ze komen namelijk niet uit die streek in Frankrijk.

 

Hoe noem je dat dan? De Zuid-Afrikanen bieden een prachtuitkomst. In een folder van een grote Duitse supermarktketen staat het antwoord: vonkelwijn. Wijn met vonkels er in. Prachtig toch? Klinkt in elk geval beter dan 'een flesje bubbels' of 'mousserende wijn'. Mijn ogen gaan ervan vonkelen.

Lees ook:Een folder of een brochure
Lees ook:Het misvatten van het handvat
Lees ook:Zo, nu eerst een Klassïek
Lees ook:Geen contaminatie in de supermarkt
Lees ook:Meer overwicht op publiek door ogen sluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.