Sheridan schrijft niks over seks

Sheridan Simove, 39 jaar en brits auteur, heeft een hit te pakken met zijn boek ‘What every man thinks about apart from sex.’ Een boek dat hij maakte in 9 dagen, van concept tot uitvoering. Het boek telt 200 lege pagina’s en is een cult hit en een statement. Studenten kopen het 5 pond kostende boekje massaal, als kladblok of kado, en volgens Britse kranten is het boek beter verkocht dan Harry Potter. Sheridan zelf is een merkwaardige man. Zo poogde hij bij zijn bank zijn naam in God te veranderen, en werd hij geconfronteerd met het feit dat God geen bankrekening heeft. Alleen al het feit dat je het probeert via een bank je naam te wijzigen, vind ik al opmerkelijk. Het levert wellicht publiciteit op. Sheridan heeft een volgend boek in de maak; ‘Redenen om politici te vertrouwen.’ Gezien de Britse cultuur waar de dubbelzinnige indirectheid altijd van afdruipt, wellicht een lastig puntje. Het wachten is natuurlijk op copy cats. Een cover is zo gemaakt en die tweehonderd lege pagina’s die krijg je wel compleet. Titels zijn welkom.

Lees ook:Allochtonen afschaffen is naïef
Lees ook:Droom een vreemde taal
Lees ook:Een boek, verdeeld over weblogs
Lees ook:Onderzoek het telefoonboek
Lees ook:Aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.