De Parade: Carver Special Edition

Dit jaar op de Parade, het Mobile Arts Festival dat reist door de vier grootste steden van Nederland, weer een nieuwe productie van Carver Special Edition onder leiding van Beppie Melissen. In 2008 won deze groep de Mus, de beste voorstelling van de Parade, met de voorstelling TUCHT, waarvoor zij een eigen beeldtaal ontwikkelden. Dit jaar komen ze terug met Schoftendiner, een fysiek stuk dat laat zien hoe de mens maar worstelt en zwoegt, ditmaal als obers die een dinerzaal moeten inrichten. Goede recensies en lovende woorden over de jonge spelers. Weinig tekst, maar net treffend genoeg om te laten zien wat voor horeca-ellende je kunt meemaken als ober. Vanaf deze week in Amsterdam. www.deparade.nl

Lees ook:Een idee is geen idee
Lees ook:De flos en de pizza
Lees ook:Het geslacht van het meisje
Lees ook:De toespraak van de Koning
Lees ook:Wat is er goed aan Goede Vrijdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.