Aanrader

Een aanrader voor theatertaalliefhebbers is het toneelstuk Lange Nasleep van een Korte Mededeling, van Magne van den Berg, die voor dit stuk de H.G. Van der Viesprijs 2008 won. Het stuk is erg humoristisch en staat bol van de leuke dialogen. Hoewel de emoties natuurlijk ook centraal staan, is het vooral de taal die roert. 4 dorpsbewoners raken verwikkeld in een emotionele wirwar, nadat een van hen heeft aangekondigd wellicht ‘te willen vertrekken’ uit het dorp. Aldus heeft de korte mededeling een lange nasleep. Hilarisch. (Gezien in: Bellevue, Amsterdam)

Lees ook:Agenten pikken geen scheldpartijen meer
Lees ook:Nonnen genoeg voor de Lange Jufferstraat
Lees ook:IJ: letter of niet?
Lees ook:De 26.000 bestaat uit 31.000
Lees ook:Reliogica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.