Woorden.org voor al uw (170.000) woorden

Wil je de betekenis van een woord opzoeken online, en wil je dit gratis, dan kan je naar www.woorden.org, een woordenboek met als inhoud maar liefst 170.000 woorden, die geheel gratis en vrijblijvend te zoeken zijn. Erg gemakkelijk. Ze geven ook aan welke woorden er recent gezocht zijn. Zo was er vandaag gezocht naar onder andere ‘grefferen’ (ofwel griffelen, om ook weer op te zoeken) en naar ‘vooroverlijden’. Ik dacht eerst ‘voorover’ lijden, maar het is ‘voor’- overlijden. Dus van te voren overlijden. Niet voorgaan in het overlijden. Heel erg prikkelend, zo’n online woordenboek!

Lees ook:Nederlands van nu
Lees ook:Irriteren is niet lachen
Lees ook:Google kan de boom in
Lees ook:Gratis nieuwe versie van spellingcontrole
Lees ook:Exclusief interview met Sint Nicolaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.