Lulu toont ware Wang

Lulu Wang signeert op 9 september om 19.30u haar nieuwe boek WILDE ROZEN bij Selexyz in Amsterdam. Wilde rozen is gebaseerd op het eigen leven van de Chinese auteur, net zoals haar debuutroman Het Lelietheater was. Het is het eerste deel van een serie over Wangs jeugd. Het boek verhaalt van de jonge Qiangwei (=Wilde Rozen), die opgroeit in China, en een moeizame relatie onderhoudt met haar moeder die ze maar 1 keer in de twee weken ziet, en die haar vader leert kennen via brieven die hij aan haar moeder schrijft. De maatschappelijke 0ntwikkelingen van die tijd, maken voor Qiangwei de zoektocht naar waarheid over het leven niet gemakkelijk.

In een interview vertelt de schrijfster dat het leukste deel van het publicatieproces voor haar het schrijven zelf is, en dat ze signeersessies en promotie vooral beschouwt als werk. Het liefst, vertelde ze, zou ze meteen weer aan het volgende boek beginnen. Het zit zelfs al in haar hoofd. Ware passie.

Lees ook:Japins nieuwe boek over Vaslav Niinski
Lees ook:Mobile Art met je kinderen
Lees ook:Zestig jaar oud schandaal herleeft in Rotterdam
Lees ook:Gek op spaties
Lees ook:Meisje loos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.