Het nieuwe pinnen

Het nieuwe pinnen is de aankondiging van onder andere de RABObank over de nieuwe manier van de pinpas gebruiken. Over een aantal maanden is de magneetstrip verdewenen en steek je de pas veel langer in de automaat tot alles verwerkt is. De titel is een verzelfstandigt werkwoord, het + werkwoord, en dat is populair in deze tijd. Vooral rondom arbeidsprocessen zie je het vaak. Het nieuwe werken is een uitdrukking, of een kreet. Maar ook het nieuwe verzekeren, het nieuwe werven, het nieuwe denken, en het nieuwe bemiddelen. Het is iets doenerigs, iets functioneels. Je ziet bijna nooit ‘Het nieuwe lachen,’ leer alles over een nieuwe manier van vrolijk kijken. Of Het Nieuwe Slapen, leer alles over de slaaphouding van de toekomst, (rechtop, met wijdopen ogen alsof u in een achtbaan zit)  Het nieuwe aankondigen is praktisch. Maar niet suf.

Lees ook:Terugblikken, het kan uren duren
Lees ook:Niemand mailt e, iedereen e-mailt
Lees ook:Irriteren en ergeren
Lees ook:Een idee is geen idee
Lees ook:WK klets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.