Anna, wil je met me trouwen?

Wie de nieuwe campagne van IKEA heeft gezien, weet dat IKEA dit jaar helemaal hot wordt. Elke dag een nieuwe commercial met elke dag andere meubelen, tips en suggesties over wonen. Op de website www.ikea.nl/elkedagisanders kun je er alles over lezen. IKEA heeft ook een online assistente, voor wie er niet uit komt. ANNA heet ze. De conversatie met ANNA is ook altijd anders. Op de vraag Anna, wil je met me trouwen, zegt de online assistent: Je kunt niet met een online assistent trouwen, wel vind je leuke huwelijkscadeaus in onze winkel. En zo zijn er tal van leuke vragen aan Anna te stellen, die volgens de vraag Waar kom je vandaan, uit Zweden blijkt te komen. Geinig

Lees ook:Trouwen, al sinds de oude Germanen
Lees ook:Tetra Pak moet je accepteren
Lees ook:Mae govannen nan mbar Thorond! Leer de taal van Lord of the Rings
Lees ook:Nieuw plus nieuw is niet meer nieuw
Lees ook:Creatieve ambtenaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.