The Office in Chinees

Wie de serie The Office kent, en liefhebber is, kan binnenkort rekenen op Chinese medeliefhebbers. De creator van de populaire tv-serie Ricky Gervais, die ook de zelfingenomen, slecht grappen makende manager David Brent speelt op een saai kantoor, vertrekt binnenkort naar China om daar het script te herschrijven en de serie aan te passen aan de humor van een Chinees/Aziatisch publiek. Zelf is hij er zeer content over. ‘How Cool is That’ schreeft hij enthousiast op zijn blog, ‘We’re going to China’. Ricky Gervais is naast de hoofdrolspeler eigenlijk ook de bedenker van de show, en van veel van de invulling van de karakters en gaf aan hiermee miljoenen te willen blijven verdienen.

Lees ook:Dear spammer, get it right and win a holiday
Lees ook:Stephen Fry maakt nieuwe BBC-serie over taal
Lees ook:Het einde van Het Bureau II
Lees ook:Lulu toont ware Wang
Lees ook:Nieuw boekje met woordenboekspel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.