Poezie Festival Elswout

Poezie festivals zijn mij een tijdje ontgaan, maar er is er weer een en wel op Zaterdag 14 augustus in Overveen, Poezie Festival Elswout van 3 tot 6 uur in de middag. Voor wie er van houdt: er komen acht Nederlandse dichters, waaronder Ingmar Heytze, Erik Jan Harmens, Marije Langelaar, Mustafa Stitou,Arjen Duinker, Hélène Gelèns, John Schoorl en Fleur Bourgonje. Hun voordrachten worden afgewisseld met optredens van singer-songwriter Marten de Paepe. De toegang zal wederom geheel gratis zijn en mensen mogen een picknickmand meenemen.

Locatie: Landgoed Elswout, Elswoutslaan 22 2051 AE Overveen

Lees ook:Het oog dat niet zag wat het wilde zien
Lees ook:Accidentele poëzie
Lees ook:De tekenaar die taaltovenaar werd
Lees ook:Sotheby veilt duurste boek ter wereld
Lees ook:Goede gesprekken in In Therapie

Eén reactie op “Poezie Festival Elswout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.