Flowen in de stad

Als iets ‘lekker’ moet klinken kun je Engels gebruiken en dat mix je dan met Nederlands. Rappers doen het, tijdschriftredacteuren doen het, misschien doe je het zelf ook wel. Zo heeft Kleine Viezerik (Rapper) nummers waarin hij gaat flowen in de stad, maar hij heeft geen money, ook al is hij een tattoo boy. Tijdschriften hebben beauty redacteuren, zijn op zoek naar bitches, en doen iets met fashion en glamoour. Met bitches bedoelen ze trouwens leuke meiden die bij hen willen werken. Op TV kun je kijken naar een Feel Good Komedie, of naar een Fashion programma. Ik weet niet waarom, misschien omdat het Engels soms in het woord uitdrukt wat je bedoelt. Zo klinken chillen en flowen misschien ook meer naar de betekenis. Uitrusten en ontspannen je gang gaan in de stad, klinkt ook wat moeilijker. Ik stel voor dat we zoeken naar Nederlandse woorden die ook ‘lekker’ zijn. Misschien dat je dan op een dag Amerikanen hoort zeggen: I don’t know, I just wanna go fietsen you know, lekker.

Lees ook:Pastors baalt uit
Lees ook:Optunen heeft nieuwe dimensie
Lees ook:Geen contaminatie in de supermarkt
Lees ook:Tetra Pak moet je accepteren
Lees ook:Niet iedereen begrijpt de lachebekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.