Penelope Cruz trouwt stiekem

Stieke m betekent zoiets van in het geheim, maar noem iets stiekem en iedereen weet al precies wat er gebeurd is en hoe en wanneer en met wie. Zo meldde de kranten dat Penelope Cruz STIEKEM getrouwd is vorige maand met collega-acteur Javier Bardem  op een INTIEME PLEK op de Bahama’s, bij een goede vriend thuis, niet ver van het strand, in een bungalow met een plat, rood dak met een uitbouw erop en een schutting eromheen. Penelope (spreek uit: pennelloppie) droeg een jurk, die ontworpen werd door John Galliano en die was er ook. Stiekempjes komen kijken…Haar familie en zijn familie waren er ook, maar niet meer dan tien. Nou je weet al wie dat zijn, haar zus Monica, haar vriend, en haar moeder, vader en dan nog wat schoonliefjes.

Stiekem is eigenlijkheel verwarrend. In feite gebeurt er niets stiekems als niemand er van op de hoogte is. Zo kan je stiekem een ijsje eten, juist omdat iedereen het achteraf weet. Waar je nooit iets over kan vertellen, dat is een geheim. Je kunt wel stiekem een geheim hebben, maar dat noem je pas zo als iemand het ontdekt. Eigenlijk is The Secret dan ook geen Secret, het is eigenlijk STIEKEM. Want iedereen weet echt ALLES van dat geheim. Maar dan ook echt alles he. Niets geheims meer aan.

Lees ook:Miljonairsdochter omgebracht
Lees ook:WK klets
Lees ook:Weifelen
Lees ook:De kortste plaatsnaam van Nederland
Lees ook:Kleine smurfjes die over politiek smurfen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.