Ellen ten Damme SAIl Amsterdam met ZANPH

Ellen ten Damme zal vandaag optreden bij SAIL Amsterdam, en de Nederlandstalige versie van Le Port d’Amsterdam van Jaques Brel ten gehore brengen. Dit op de kop van het JAVA eiland, vanavond om 20.00u.

De band ZANPH zal het nieuwe HAVENLIED ten gehore brengen, dat door Ellen ten Damme zelf werd gekozen tot nieuw HAVENLIED bij een wedstrijd in Paradiso waar ze in de jury zat. Het Nieuwe Havenlied is te beluisteren met een klik op bijgevoegd plaatje.

Lees ook:Strips in stereo
Lees ook:15 talen in 3 jaar
Lees ook:Nederlands zegt alles
Lees ook:ROILA: jij en je robot
Lees ook:Stephen Fry maakt nieuwe BBC-serie over taal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.