Festival: dag van de literatuur 2011

Op donderdag 17 maart 2011 organiseert Passionate Bulkboek de twaalfde Dag van de Literatuur in de Doelen te Rotterdam. Op dit eendaagse literaire festival voor middelbare scholieren zijn meer dan dertig schrijvers en vele andere optredende artiesten in ruim vijftig programmaonderdelen verspreid over veertien zalen en op acht podia te bewonderen. Schrijvers die komen zijn o.a.: Tessa de Loo, Arthur Japin, Christine Otten, en Abdelkader Benali.

Lees ook:Japins nieuwe boek over Vaslav Niinski
Lees ook:Literair diner met Abdelkader Benali
Lees ook:Boekenweek slaat niet echt aan bij jongeren
Lees ook:Boekenweek met geur
Lees ook:Heb je even voor Nederlands?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.