1miljoenboeken.nl

Heb je een boek geschreven en wil je deze zelf uitgeven als schrijver? Via de website www.1miljoenboeken.nl kun je je wens realiseren. Door je aan te melden kun je je eigen boek online verkopen aan klanten. Je kunt je boeken ook laten drukken,als je bijvoorbeeld een e-book aanbiedt, via uitgeverij Triggertree. Triggertree, die gelooft dat er voor elk boek een markt is, publiceert en verkoopt boeken sinds 1844 en is tevens een drukkerij. De directrice hiervan Carin Wormsbecher is dit jaar genomineerd voor CEO van het jaar, omdat ze het met haar werk zo goed doet. Een leuk, middelgroot bedrijf met grote ambitie; waarschijnlijk een goede zet om daar je boek te laten drukken en uitgeven! En anders een fijne advertentieplek.

Lees ook:Sotheby veilt duurste boek ter wereld
Lees ook:De eerste vrouwelijke schrijfster van onze taal
Lees ook:‘Longlist’ Libris bekend
Lees ook:Lulu toont ware Wang
Lees ook:The Art of Becoming Yourself in een boek

Eén reactie op “1miljoenboeken.nl

  1. 1miljoenboeken

    Bedankt voor het leuke stukje en de sitevermelding!
    Wij hopen samen met iedereen de krachten te bundelen om van 1miljoenboeken.nl een groot succes te maken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.