Uit de serie: beroerde vertalingen uit het Amerikaans Engels (III)

‘Ik had het gevoel dat ik midden op een etiquette kruising stond. Tien jaar regels en geboden vlogen op hoge snelheid voorbij. Ik besloot de belangrijke regel ‘stop nooit te veel eten in je mond’ te volgen. Dus ik pakte mijn mes en zaagde er op los. Dat lukte niet. Het mes stuiterde alleen maar op en neer en maakte nog geen inkeping in het gladde oppervlak van de slak…

Commentaar: Wat is dat, een etiquette kruising???  Een mes dat stuitert, hoe kan dat???? Een mes dat geen inkeping kan maken in een slak? Is die slak van beton of zo?
Sorry hoor.

Lees ook:Netiquette, hoe moet ik met mijn drift?
Lees ook:Buurtpreventie
Lees ook:De kat was de zak
Lees ook:Marijke gaat achteren
Lees ook:‘Amerikaanse toestanden’ zijn nooit leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.