Belediging van Augustus: Klotenbibber

Je kent ze wel, van die mannen met glimmende bordeelsluipers. Van die mannen die al lopend hun kapsel checken in de etalageruit en hun spiegelbeeld daarbij een vergenoegd glimlachje toewerpen of quasi-nonchalant hun wenkbrauw in het gareel brengen met wat

speeksel. Kortom: van die mannen die jou niet zullen redden uit de armen van boosaardige belagers, omdat ze onder die glimmende laag eigenlijk heel bang zijn. Bang dat hun kapsel wordt geruïneerd, bijvoorbeeld. Of bang voor vlekjes op hun glimmende schoenen. Maar dat is nog geheimer dan zijn pincode. Mocht je hem ooit in het hart willen raken, scheld hem deze maand dan uit.

"Jij miezerig mannetje, oppervlakkige vent! Waar is de Alfaman gebleven, beschuitlul? Jij, jij, jij… KLOTENBIBBER!"

Helpen zal het niet, opluchten wel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Rara, waar is dit van..
Lees ook:De blogonomie
Lees ook:Taalbal
Lees ook:Leve Hugo Walker!
Lees ook:De maand van de slechte woordgrap