Lekker kwakken op fora

Op een internetforum zag ik de volgende vraag: “Wie kan mij helpen? Ik zou graag mantra’s leren zingen van Avalokiteshvara en wie weet hoe ik dit kan aanpakken?” Krijg je dus antwoorden als deze: “Hoi, ik houd helemaal niet van mantra zingen, dus ik ben overgegaan op klankschalen en daar heb ik veel meer mee…” Of deze: “Mantra zingen is geweldig, ik zou het zo weer doen. Je kan ook zelf met een gitaar…” Of: “Man betekent mind en tra betekent bescherming, dus mantra = bescherming van de mind, groetjes Marlies” Zeg lieve mensen, lezen we nou nog eens wat er gevraagd wordt, of wauwelen we gewoon lekker in onze eigen bubbel door? 

Lees ook:Lieve Marijke, wat mail je toch veel
Lees ook:Marijke neemt kontkat op II
Lees ook:Klankyoga
Lees ook:Esther is brilliant
Lees ook:Gewoon lachen om dat songfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.