Vis, het meest veelzijdige stukje vlees

Kip, het meest veelzijdige stukje vlees, is een slogan die door Jeroen van Koningsbrugge op een hilarische manier is nagedaan. Zie het filmpje bijgevoegd. Het stukje was gisteren uitgekozen door Annet Malherbe in Zomergasten. Maar kip is natuurlijk helemaal niet veelzijdig. Het is altijd hetzelfde, of het nou gebakken, gekookt, gesneden of gefileerd is, kip is kip. Vis is pas veelzijdig. Ten eerste heb je een heleboel soorten, en deze hebben ook een heleboel verschillende namen. Geen wonder dat je er als mens een beetje van in de war raakt. Met hilarische teksten.

Lees ook:Cymatics: klank maakt vorm
Lees ook:Taal en kleur
Lees ook:Kleur en klank
Lees ook:Patter tekst
Lees ook:Een stukje poezie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.